2 Mart 2014 Pazar

.. ILGAZ Alibey Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz***İnternet Stemizdeki Özel Blogumuza'''' ODA'mıza''' Hoş Geldiniz***...((( Che ))) Mensupları adına Mustafa OSMANOĞLU ..

..1993 Yılında Yıkılan (((...Sonradan Yerine  Musa OSMANOĞLU  öncülüğünde ,Köylümüz ve Hayır Sevenler Tarafından Yapılan ))) Köy Camimiz Bitişiğinde Bulunan ;ALLAH C.C.Huu'nun BİR'liğini ve ilk KUR'AN Surelerini Orada Öğrendiğimiz,Akşamları Ferfene Yaptığımız...***KÖY ODAMIZ*** Hala Ayakta Durmaktadır...!!!... Mustafa OSMANOĞLU

...2008 Yıllarında Köy Girişine yazdığımız***İMAM***İmzalı Tabelamız...Mustafa OSMANOĞLU
..KARATAŞ Köyünden Rahmetli Hüseyin UZUN Hoca efendiyi Defnettikden Sonra..ALİBEY KÖYÜ Kabristanı Önünde..Hacı Ahmetle Birlikde Çekilen Fotoğrafımız..((( Geniş Bilgi ve Videomuz için 2 Kasım 2013.'''.İNSAN Sonsuz Bir  Hayat Yolcusudur...'''.Blogomuza Bakınız...Aşağıdaki Hareketli Resimler,Köyün Girişi KAŞ'dan Görüntülerdir...! ))) Mustafa OSMANOĞLU

...ÇANKIRILILAR   ILGAZ ALİBEY KÖYÜ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Odası...***17 Mart 2013 Günü .. ve.01 Mart 2014 Cumartesi Günü..Yapılan Toplantılarda.. Çektiğimiz Kısa VİDEOLARIMIZI***İzleyiniz ve Paylaşınız..Mustafa OSMANOĞLU..
...2003 Yılında Camimiz Yıkılmadan Önce...HÜRRİYET CAMİİ KONFERANS SALONU ve Kur'an Kursları Giriş Kapılarının Görünüşü..Mustafa OSMANOĞLU..24 Mart 2014  Pazartesi ( Yeniden  Güncellendi )
...1997-1998 Yıllarında ; Küçükköy Hürriyet Camii Konferans Salonumuzda  Tertiplediğimiz ILGAZ alibey köyü  Yardımlaşma ve Dayanışması...3. Toplantısında  Yazarak Astığımız BEZ AFİŞİMİZ...Mustafa Hoca (...Aşağı Alibeyli ARİF'in oğlu ; Mustafa OSMANOĞLU )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder