11 Mayıs 2015 Pazartesi

..1995 Yılında ÇEŞME KIRAATHANESİNDE Düzenlediğimiz,Talebeler ve Cemaatin 150 Kişiye Ulaşdığı'''RAMAZANA GİRİŞ Proğramımızda..*** HAYY'kırışlarla Gelen Konuşturulmalarımda..!?! ***Recep Tayyip ERDOĞAN 'ın Başbakanlığa Getirileceği Açıkdan Bildirildi..!!!:::Mustafa OSMANOĞLU

...Camimizin Bitişiğinde Bulunan Yıllarca '''SABAHÇI KAHVESİ''' Olarak Hizmet eden...1991 Yılında Çok Kişilerin Yardım ve Desteği ile...***KÜTÜPHANE ve OKUMA Salonuna Dönüştürdüğümüz ; ÇEŞME KIRAATHANESİNDE..***Yüzlerce Talebe Okuttuk... Mayıs 2015 :::Hala Hizmetine Devam Etmektedir..
...1976...1993...2015 Camii İmamlarından,Tabelacı İMAM : Mustafa OSMANOĞLU
...Canlı Şahitlerimizden : Hürriyet Camii KÜTÜPHANE-ÇAY OCAĞI'nı Çalıştıranlardan , Talebelerimizden Şaban ABBAZE...
...İşte Budur Hidayet Rehberi...!?! İşte Budur Bütün Kitabların ve Kainatın ÖZETİ !?!...İşte Budur Alemlerin Rabbi ; Hz.ALLAH c.c. Huu'nun Son KİTABI ve En BÜYÜK MUCİZE:::!?!
...İSTANBUL İHO.'dan Birlikde Mezun Olduğumuz..1995 Yılında '''Kendisinin Başbakan Olacağını Cemaatin İçinde HAYY'kırışlarla Bildirdiğimiz..!?! '''Recep Tayyib ERDOĞAN  Kardeşimizi Tebrik eder...;KUR'AN'a UYAN Bütün çalışmalarını  KUTLARIZ..!
...((( Che ))):::Mustafa OSMANOĞÜLU
...Tevbe Suresi Son Ayet ve Meali...Mustafa  OSMANOĞLU
İSTANBUL BAHÇELİEVLER MÜFTÜLÜĞÜ'ne Bağlı Basın Sitesi MİRAÇ CAMİİ'nden Görüntüler.
...10.05.2015 Pazar Günü..1973 İSTANBUL  İHO.Mezunlarımızdan Merhum Halil TURAN için Düzenlenen  Proğrama Katıldım...Namazdan Önce Sohbet Veren Camii İmamını Tebrik eder,VİDEOYA aldığımız; Tevbe Suresi'nin Son Ayetlerini Dinlemenizi Tavsiye ederiz...Mustafa OSMANOĞLU
...15.05.2015 CUMA Günü Yıldönümünü İdrak edeceğimiz...***MİRAC KANDİLİMİZİN***
Bütün İSLAM-İNSANLIK Alemine HAYIRLAR Getirmesini Dua-Niyaz Ederiz...
...((( Che ))):::Mensupları Adına ,Tabelacı İMAM : Mustafa OSMANOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder